flytten 1.1

vi jobbar på som sjutton med lägenheten och det är jätte kul! vist blir man helt slut men kul e det och fint kommer det att bli. just nu har vi slipat i jamies blivande rum, i morgon ska vi tillbaka till lägenheten och då blir det till att slipa färdigt jamies rum, sen ska vi börja måla det med babyblått och vitt :) sen blir det även till att slipa och spackla i mitt och magnus sovrum så att det blir klart snart. vi kommer att ha vita väggar med en fondvägg som i alla fall till en början får vara kaffelatte. (färgerna har vi fått av vår hyresvärd eftersom han fått demöver från ett jobb så vi jobbar med de vi fått) sen ska vardagsrummet spacklas och slipas och det kommer vi måla helt vitt tills vi hittar något roligt vi känner att vi vill ha. sen är det bara köket och det kommer målas vitt som start tills vi kommer på nått annat om vi inte trivs med de. självklart ska det även spacklas och slipas där. hallen kommer vi låta vara somden är i en mild grön ton då den tapeten ser acceptabel ut och den inte är sliten. dem som bott där innan har haft en förkärlek till mollyplugg vilket resulterar i en väldans massa jobb om man vill ha släta fina väggar  men men så e de.
magnus är med sin bror och kör över lite grejer till lägenheten som vi fått så i morgon när ja kommer dit  kommer det till och med finnas en stol att sitta på vilket känns helt underbart efter att ha suttit på golvet.
ne numåste ja sova ja ska upp tidigt och fortsätta!

flytt

Jag ska flytta! magnus och jag ska skriva kontrakt på en tre i vallentuna i kväll! känns helt underbart, äntligen får vi mer plats och lilla jamie får ett eget rum!

26-07-10

blev ingen såld cykel igår eftersomdem inte hörde av sig...så vi får se. men pga av de blev de heller ingen tripp till stefan.
idag ska det städas en massa och sen ska ja kolla vidare med magnus efter en lägenhet, men det är inte lätt att få ett andrahands kontrakt när man har barn verkar det som...aja  så ligger det till

25-07-10

idag ska vi nog till hägernäs och sälja min cykel, den ligger ute på annons på blocket och några ville se den idag. och eftersom vi ändå är där blir det nog lite häng med stefan.
magnus kom hem vid tre inatt de i kombination med at jamie sovit liteoroligt har resulterat i ganska lite sömn....men sånt är livet. ne nu ska ja låta magnus sova ut och gå och leka lite med jamie :)

poolparty, check!

så nu är jag hemkommen ifrån poolparty med fotbollen :) sjukt kul var det vill jag lova med massor av god mat och dryck! bland annat ett alkoholfritt nytt vin magnus och jag har hittat som heter någonting med "natur" tror ja det var. (jag får kolla upp det nogrannare). marco hade ställt in poolens värme för att även lilla jamie skulle kunna bada vilket resulterade i att det var ca 37grader och det tackar man ju inte nej till :)
o juste! jag har även fått prova på eldkastning! det var så sjukt roligt och som tur är finns det fångat på film så ni kan få se bara jag kommer på hur man läggerin video-klipp på bloggen.

magnus valde att följa med killarna från laget ut på tegel i täby vilket är jätte kul att han gör så han kommer in i laget ordentligt.
men detta upptäckte jag när jag kom hem resulterade i att jag inte kunde komma in eftersom jag inte hade någon nyckel på mig... så stefan som varit så snäll och kört hem mig och jamie fick snällt köra lite extra för att hämta en nyckel... men men ingen skada skedd. nu ligger jamie sen ett tag tillbaka i sin säng och sover och jag får själv tid till att blogga lite :)

segt....

magnus och stefan sitter och spelar madden....dem e så sega. snart ska vi iväg till pool-party hos marco men dem e sjukt sega jag trodde vi skulle åka så fort jag kom tillbaka från homers promenad men ICKE!

juste ska lägga upp bild så ni får se, jag snaggade magnus och rakade in bulls-loggan i bahuvudet på honom. lite stolt är jag, man ser ju faktiskt vad det föreställer :P

nu har dem spelat klart men tydligen ska dem spela en till innan vi drar....segt!


24-07-10

hej
nu har jag min egna lilla blogg :)
får se hur mycket skrivande det blir men jag hoppas på att jag ska hinna uppdatera lite då och då!

idag blir det poolparty med bulls amerikanska fotbollslag, jag stefan magnus och lillplutten ska bada och grilla och ha det bra :)

RSS 2.0