dagen 1.2

blev ingen tatuerings ifyllnad idag, adam var inte där o hade inte hat mitt nummer så han hade inte kunnat få tag på mig....men han skulle ringa när han var tillbaka och boka ny tid.

men idag skaffade jag magnus födelsedagspresenter och det blev SÅ bra. känner mig riktigt stolt eftersom jag verkligen tror att detta är något han vill ha :D känns lite jobbigt att behöva vänta till den 16 innan han får öppna men jag får tålmodigt vänta :P

i morgon ska jag till rematologen och förhoppningsvis få svar på vad som är fel med mina leder så att jag kan göra bästa möjliga av de. skulle vara skönt att få svar på vad det är så man har ett namn på det även om de kanske inte förändrar något. ne men nu ska ja sova hörs!

dagen 1.2

blev ingen tatuerings ifyllnad idag, adam var inte där o hade inte hat mitt nummer så han hade inte kunnat få tag på mig....men han skulle ringa när han var tillbaka och boka ny tid.

men idag skaffade jag magnus födelsedagspresenter och det blev SÅ bra. känner mig riktigt stolt eftersom jag verkligen tror att detta är något han vill ha :D känns lite jobbigt att behöva vänta till den 16 innan han får öppna men jag får tålmodigt vänta :P

i morgon ska jag till rematologen och förhoppningsvis få svar på vad som är fel med mina leder så att jag kan göra bästa möjliga av de. skulle vara skönt att få svar på vad det är så man har ett namn på det även om de kanske inte förändrar något. ne men nu ska ja sova hörs!

dagen 1

jag har spenderat hela morgonen med att mysa med min lilla pluttt som jag tror håller på att bli sjuk, men det kan vara tänder...han e snorigare än vanligt så vi får se vad som händer, men han verkar inte vara berörd av det så det är nog bara fler tänder på G.

anrt ska vi åka in till stan och möta magnus på hans jobb, där ska vi äta lunch och sen blir det till att spendera en dag på stan med magnus och lillen för kl 18 ska jag fylla i min tatuering en sista gång. får se om vi träffaar sassie (min gamla vovve) men det är inte säkert än.

denna vecka klar

julias dop var jätte fint och det var jätte kul att få träffa dem tre igen och att få vara en del av deras speciella dag :)
idag blev det ännu mer träning för min del och detkänns bra att jag äntligen kommit igång med det.
Magnus jag och jamie var i arninge och handlade också, jag fick tre nya bh:ar ( vilket sorgligt nog behövdes efter att jamie föddes....:( ) sen fick jamie en höstjacka som var otroligt gullig, men frågar ni magnus så är den nog cool :P
sen blev det även en bok för magnus och en familjekalender till köket.

mat införskaffades i massor så nu ärdet fullt i kyl, frys och skafferi :) passande nog somnade jamie precis när vi kom hem så magnus och jag fick äta mys middag med taccos och ett glas  vin och bara mysa i soffan vi två.

jamie har varit lite hängig idag men jag tror att det beroor på att han har fler tänder på gång men vi började dagen med att mysa i sängen och sen åkte vi till gymmet där jamie fick vara på barnpassningen där han somnade efter tio minuter till en kvart efter jag var klar, men jag ville inte väcka min lilla prins så jag satte mig och väntade tills han vaknade och passade på att bara titta och njuta över vilken tur jag har som är hans mamma. sen kte vi till farfar orwar och lekte där och sen mötte vi magnus och handlade.

i morgon ska vi ta en tur ut till magnus jobb och sen träffa min gammla vovve och jag ska få fylla i min tatuering :) (förhoppningsvis är de sista gången så jag kan börja fundera på vad nästa ska bli ;) )

sov gott för de ska ja i min älskade underbara sambos famn!!!

dop

nu ska jag börja fixa i ordning både mig och jamie packa hans väska och mat och allt som kan behövas inför dagen. jamie jag och magnus ska på lilla julias dop i eskilstuna. blir spännande att se om jag hittar :P ne mendet ska nog inte vara någon fara.


ålar

snart kommer alex hit och magnus kommer hem från jobbet :D jamie ligger och sover middag just nu så jag passar på att skriva ett inlägg.

jag hade ju helt glömt bort att berätta; jamie ÅLAR!! inte lite utan tvärs över rummet och snabb som attan är han, undrar hur det blir när han kryper :P
de var när vi var på öppna förskolan det började, han tittade på alla barnen i en kvart och sen bara satte han av utan förvarning. gissa om jag blev paff när han ålade sig tre meter och tog den leksak han småtittat på innan :P

juste i morgon blir det att åka till eskilstuna för då ska vi som ja berättat innan på lilla julias dop :)

städ....

nu har vi städat ett bra tag inför inflyttnings "festen" i morgon. det är lite kvar som ska fixas men det gör jag i morgon medans magnus är på jobbet. alex som kommer innan alla andra får stå utmed att jag städar lite undertiden vi snackar skit :P

vi var och kollade på ett matbord också under kvällen som vi ska  köpa men det fanns inte i stockholm så magnus pappa som ändå ska förbi uppsala i morgon plockar upp det där åt oss :) det är ett jätte fint svart träbordsom kommer passa perfekt i våran lägenet ! ska bli skönt att få ett bord för 4 med 4 stolar också så kan vi bjuda över nån på middag omvi vill nu när allt är fixat.

men nu ska ja gå och lägga mig. sov gott!

flytten uppdate

jag satt och läste om våra planer för lägenheten och insåg att det inte alls blev som vi trodde först. vi målade inga väggar utan vi har tapetserat allt. hallen är förtfarande samma som när vi flyttade in för de ser okej ut och får därför vänta. 

KÖK: vit strukturtapet (tegelvägg)
HALL: grön med våd högst upp vid taket
VARDAGSRUM: vitt med en svart fondvägg
SOVRUM: grått med en fondvägg i svart/vitt/grått (bambu)
JAMIES RUM: blått med en fondvägg (tecknat djungeltema)

ja nu har ni en liten försmak för hur det ser ut och jag lovar att det kommer upp bilder!

gym,post och städ

igår träffade jag jocce på RockQ (biljard med rock musik) där han jobbar med alex och pratade ifatt eftersom det var nästan ett år sedan vi träffades.sen åkte jag till magnus jobb i tron om att han snart skulle va klar där men jag fick komma in och snacka skit med hans kolleger och honom nån timme eller två innan han var klar. men jag måste säga att hans chef är underbar eftersom magnus hade jobbat över bjöd dem på taxi hem så vi slapp åka komunalt :)

snart ska jag iväg till gymmet och träffa amelia och träna lite. jag har ju satt upp som mål för mig själv att börja träna nu och komma i form en gång för alla.

sen ska ja handla lite mat och hämta ut paket på posten, vårat paket från bredbandsbolaget har kommit så nu slipper vi ha en sladd genom vardagsrummet.

idag kommer magnus hem vid 15 och då ska vi städa inför inflyttnings"festen" i morgon.kommer nog runt 10 personer i morgon men vi får se dem kommer ganska utspritt så det kommer bli en lugn kväll och jamie är hemma så inget party.party men de e lika bra för på lördag ska vi köra till eskilstuna och gå på lilla julias dop :)

nu ska ja plocka ihop mina saker och röra mig mot gymmet så jag inte blir sen, barnpassningen har bara öppet mellan 11:30-13:30 mitt på dagen så det gäller att inte vara sen.


Sept. 21, 2010

nu har jag kommit hem från gymmet :D. till att börja med tog det två timmar att ta sig dit :S jamies mat skulle hämtas på apoteket där dem tydligen hade tävling i att vara långsammast och sen sprang jag in på ica för att köpa fler nappa och en ny blomma till sovrummet. efter mycket om och men kom vi iaf dit och lämnade jamie på barnpassningen så långt allt väl....magnus tog lite tid på sig då han skulle prata med massor av vänner/bekanta/förredetta kolleger m.m. så precis när jag ställde mig på crosstrainern roppade dem ner mig till barnpassning och där var en gråtande jamie. han hade hunnit bli hungrig på dessa två timmar så vi fick trösta och matamen för säkerhets skull ringde vi magnus mamma som var snäll nog att komma förbi och hämta honom och ta honom hem till oss och satt barnvakt tills vi kom hem.
vi han inte mycket mer än att prova maskinerna oh gå igenom hur och vad jag ska göra den närmsta tiden innan det var dags att ta en dusch och bege sig hem till plutten.
måste erkänna att det var otroligt skönt att ta en dusch utan att oroa sig för att plutt ska vakna eller att han blir ledsen och skriker ifall han är vaken om magnus har honom (nu menar ja inte att han gråter så fort magnus harhonom för det gör han inte) men det var så avkopplande. sen stannade jag på macken och köpte hem 1l mjölk som jag glömt göra innan...sen tog lata jag bussen hem hela 4 stationer :P

plutten låg och sov när jag kom hem och marie stannade kvar ett tag och pratade lite. vi satt i den nya underbara soffan, DEN ÄR UNDERBAR!!!!

ne nu ska jag ta och fixa lite gröt  innan jag lägger mig på soffan och inväntar min underbaraste sambo som blev kvar ett tag till på gymmet!

wohoo!!!

idag kommer våran nya soffa och vårat nya köksbord :) bitarna faller på plats, LYCKA!

nehe

verkar inte bli nått gym.... magnus måste va kvar ännu längre på jobbet så vi hinner inte dit o ja vill ha med honom eftersom jag inte tränat på ett par år så det får bli i morgon.... aja håret har jag fått färgat iaf :D

gym-dag!

så idag var vi hos läkaren med lillen och allt såg bra ut han verkar bara ha bestämt sig för att vara långsmal :P
sen var vi förbi täbycentrum och köpte hårfärg till mig så nu försvinner utväxten på det blonda och jag blir höstaktig brunett istället, äntligen!
vi köpte också magnus födelsedagspresent från jamie, lite tidigt kanske eftersom han fyller år den 16 oktober men jag tyckte den var så bra så jag köpte den på en gång. jag kan dock inte skriva här vad det är eftersom han kanske råkar läsa :P men jag visar med bilder senare :)

snar kommer magnus mamma över och passar lillen medans jag färgar håret och senare ikväll ska jag gymma för första gången sen jag va typ 15-16 :S ska bli jätte kul och gymmet har barnpassning så jimpa får vara där medans jag och magnus tränar tillsammans. ska bli jätte kul att börja träna och dessutom får jag och magnus lite mer tid tillsammans.

ne nu måste jag röja undan lite blev rätt skitigt efter att jag packade upp alla kartonger igår

städ-dag idag

igår blev det till att hämta post hos stefan sen körde jaghonom till jennifers fest där jag fick säga hej till alla innan det bar av hemtill sambo och sovande son. idag ska vi städa och bära upp saker på vinden sen ska vi lämna barnvagnen på service. och köpa två små guldfiskar till akvariet eftersom den ena dog e den andra lite ensam.
i morgon ärdet läkarbesök som gäller och fortsatt letande efter en doppresent till julia.
 ne nu ska ja fixa får se om ja hinner skriva lite mer senare 

mhmm...

vet att ja inte har uppdaterat på evigheter igen... men till mitt försvar vi köpte mobilt bredband kontantkort, gör ALDRIG DET!!!!!! efter två dagar hade vi "andvänt upp" vårat internett...suck! men nu har jag tecknat bredband med bredbandsbolaget så nu får vi internett igen!
idag blev kanske inte den mest spänande fredagen i världshistorien, jag har postat brev, handlat, tvättat och röstat men men ikväll blir de lite mys med magnus iaf :)
just nu ligger lillen och sover så jag passar på att vara vid datorn och fixa lite.

i helgen e de maa saker om händer men vi får se vad som blir av känns som om magnus och jag behöver lite slappartid tillsammans i lugn och ro även om ja vill hinna med allt annat. jamies gudmor fyller 21, en tjejkompis har avskedsfest m.m. aja vi får se. nästa helg blir det iaf eskilstuna för då ska vi på julias dop :D
på måndag ska vi lämna in vagnen på service så vi får ha låne vagn tills på onsdag och sen ka ja o jimmpa träffa läkare för allergitest och prat om dietist efterom han är så smal.

resten av veckan vet jag inte. eventuellt blir de fest på fredag (inflyttningsfest!) och sen ska ja försöka träffa ebba och sassie min gammla hund och nya ägare.
fan dagarna bara springer iväg, vart tar all tid vägen?! aja nu ska ja slänga in en ny maskin så tvätten blir klar nån gång....6 maskiner än så länge :S
min älskade underbara prins!


fotboll från i våras

Bulls Vs Jets


sent

ikväll har vi varit o kollat på magnus träning.  jag filmade en del av övningarna så att magnus kan kolla och se vad han kan förbättra, jamie var hur lycklig som helst och följde killarna ivrig när dem tränade :) sen körde jag hem magnus och jamie och sedan körde jag bilden tillbaka till magnus föräldrar. magnus mamma och millan följde med mig på en promenad så jag fick sällskap hem i mörkret. nu ligger båda mina killar och sover och snart ska jag göra desamma. jag ska upp vid halv sex i morgon när magnus går till jobbet för att hinna duscha innan lillen vaknar och packa skötväskan eftersom vi ska va på bvc i morgon vid kvart i nio (måste gå hemmifrån halv åtta för att hinna)
på bvc är det vägning, mätning, utvecklings check och läkar kontroll sen ska vi troligtvis få göra pricktest för att fastställa mjölk allergin och se om de e mjölk protein eller laktos och kanske även få veta om det e nått annat han inte tål.

sen ska jag förbi täby centrum och kolla i djurbutiken inför vårat införskaffande av akvarieväxter och fiskar :D kommer bli så fint med nått levande mer än blommor här hemma.
sen får vi se magnus och jag ska försöka tapetsera klart köket i morgon men vi får se. vi satsar på de men man vet aldrigom det blir av det beror lite på hur lillplutt mår i morgon och om han vill sova lite middag nån gång efter magnus slutat.

på tal om det, de är så skönt att magnus nu slutar kl 14 varje dag så han kommer hemoch vi hinner umgås en del även de dagar som han har träning. jobbigt för honom att han måste gå hemmifrån senast 05:35 men samtidigt håller han oxå med om att de är bättre att börja två timmar tidigare och sluta tidigare så att vi ses nån gång.

som jag sa innan så ska jag verkligen försöka nu att uppdatera iaf mint en gång om dagen, de e inte lätt när man har en lite att ta han om eftersom jag alltid prioriterar honom (självklart) så de blir till att bolla disk, städning, duschande m.m. de stunder han sover eller leker i sin gåstol.

och om ni inte viste det så har jag en underbar pojkvän och världens bästa son!

ditt o datt

är hemma hos magnus föräldrar och plockar fram ett akvarium ja o magnus ska ha hemma. fick en ram av magnus mamma som vi tittat på till vardagsrummet att ha lite foton i så nu håller jag även på att skriva ut bilder till den :)
snart kommer magnus hem från jobbet så snart måste jag röra på mig

finaste sommarbilden


uppdate!

nu har vi äntligen fått internet här hemma i nya lägenheten! så nu ska de bloggas.
de enda som är kvar att fixa i lägenheten är köksväggen som ska tapetseras men de ska vi ordna i veckan, ja iaf senast till helgen för nu vill jag att det blir klart.
skrivbordet fattades de lite delar till men de fungerar iaf så länge så de e ingen broska. soffan vi köpt av en vän kommer bli sen eftersom dem andvänds till visningen av deras lägenhet men lägenheten blev inte såld sist...suck! vill ha min mysiga soffa nu!
vi var iaf till IKEA förra helgen och köpte massa småsaker, lite blommor, tavlor, mattor och ljusstakar m.m. så nu ser det riktigt hemtrevligt ut i vår lägenhet!
jamie bara växer vi ska till bvc i veckan för sexmånaders-kontroll och vaccination samt den obligatoriska vägning och mätningen. sist vägde han 6510 och var 68½cm lång men de är ju en månad sen så han är nog närmare 70cm lång nu och kanske närmare 7kilo. hans tredje tand har kommit upp ordentligt iaf så nu har han tre små söta i underkäken :)

funderar på att slå ihop mina bloggar o bara andvända denna istället. förut tyckte jag det blevså rörigt men nu inser ja att ja inte hinner med två bloggar iaf.

RSS 2.0